Skip links

RoboForm 9.4.9 Final

RoboForm е password мениджър и one-click попълвач на уеб форми с някои много сериозни интелигентни функции.

Може автоматично да запаметява паролите, използвани в логин формите, заредени браузъра; автоматично попълва името и паролата в логин формата; натиска бутона за логване вместо Вас; попълва личната информация в онлайн форми; може да запазва офлайн пароли и бележки; генерира произволни и сигурни пароли и т.н.

RoboForm може да криптира пароли и лични данни, използвайки 3-DES. Цялата лична информация се съхранява единствено на Вашия компютър. Вземете RoboForm с Вас на USB диск за максимално удобство и преносимост. Синхронизирайте своите пароли и бележки с Palm или Pocket PC. Бекъп, възстановяване и принтиране на паролите, както и още много функции.

RoboForm може под формата на лента да се интегрира с повечето от известните браузъри, като за сега изключение прави единствено Opera. Лиценз: Безплатен (Freeware) с някои ограничения.

Промени в RoboForm 9.4.9:

* Fixed RoboForm Editor icon disappears from the Windows taskbar.
* Fixed Site icons disappear from tree in RoboForm Editor.
* Fixed an issue when RoboForm could sync too often.
* Miscellaneous bug fixes.

Купи RoboForm сега!

Официална страница
Изтегли: RoboForm 9.4.9 (29.6 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало