Skip links

Rolls-Royce Ghost Extended: Шедьовър на лукса

Британският производител на луксозни автомобили Rolls-Royce разкри първата поръчка от своя частен офис в Дубай – зашеметяващ Ghost Extended по поръчка, съобщи компанията в прессъобщение.

Този двутонов шедьовър демонстрира изключителното майсторство и креативност, затвърждавайки ангажимента на Rolls-Royce да предоставя уникални и лични лични суперлуксозни автомобили.

Отразявайки еволюиралата оценка на лукса, дефиниран от чистота и същност, Ghost Extended е истинско произведение на изкуството, излъчващо величие.

Частният офис на компанията в Дубай, който бе открит само преди 11 месеца, предостави на клиентите на Rolls-Royce ненадмината творческа среда, потапяйки ги в уникално преживяване, в което идеите могат да оживеят и предлагайки опознаване на наследството на марката в реално време.

Арабско вдъхновение

Вдъхновен от омагьосващия изгрев в Близкия изток и мистиката на арабските пясъци, Ghost Extended излъчва лукс и завладява въображението. Неговите екстериорни цветове Sunrise Sparkle и White Sands блестят на фона на силуета на Дубай. Ghost Extended може да се похвали с елегантен силует с една изваяна линия, която се простира от предната до задната част.

Луксозни спецификации

Стъпвайки в Ghost Extended, човек се пренася в царство на чиста елегантност. Интериорът е издържан в цветове Grace White и Moccasin, като се отличава с най-добрите материали. Всеки детайл е внимателно изработен, за да създаде атмосфера на рядка красота и спокойствие.

Изграден върху „Architecture of Luxury/Архитектура на лукса“, патентованата изцяло алуминиева пространствена рамка на Rolls-Royce, Ghost Extended гарантира изключително изживяване при шофиране. Автомобилът се отличава с прочутата „возия като на магическо килимче“, благодарение на системата си на окачване „Planar Suspension System“, усъвършенствана в продължение на десетилетие на тестове. Ghost Extended осигурява несравним комфорт и управление. Освен това той предлага задвижване и управление на всички колела за по-добра ефективност.

Под капака, Ghost Extended разполага с 6,75-литров двигател с два турбокомпресора, който генерира 571 конски сили и 850 нютонметра въртящ момент. Rolls-Royce са вложили 100 килограма материали за потискане на звука в шасито, каросерията и гумите, за да осигури спокойно пътуване, което не прави компромис с вълнуващото представяне.

Крис Харди, мениджър производство за клиенти по поръчка в офиса в Дубай изрази безграничния потенциал на Ghost, като подчерта, че той служи като празно платно за амбициозна креативност и безкрайни елегантни възможности. Независимо дали става въпрос за Ghost, Ghost Extended или дори за Ghost Black Badge, ангажиментът на Rolls-Royce да вдъхновява величие остава непоколебим.

Хипнотизиращият Ghost Extended разкрива ненадминатите възможности на Rolls-Royce в изработването на уникални и персонализирани автомобили, затвърждавайки позицията на марката като истински носител на лукс и артистично изразяване.


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало