Skip links

SecureFX 9.4.0 Final

SecureFX е чудесен FTP клиент, при това много удобен. Интерфейсът му е подобен на Windows Explorer, с 2 прозореца – за локалната директория и за отдалеченият сървър.

Освен задължителните възможности за запаметяване на множество акаунти, възстановяване на прекъснати трансфери (даже, ако програмата е била затворена), SecureFX има и доста екстри. Като се започне от автоматичното разпознаване на типа трансфер, нужен за даден файл, поддръжката на защитни стени (firewall), поддръжка на бази данни на CuteFTP (за да можете да си импортирате акаунтите) и стигне до трансфери от сървър до сървър.

SecureFX е клиент за шифровано предаване на файлове с широки възможности за настройка на конфигурацията и протоколите на предаване.

SecureFX включва в себе си утилита за предаване на файлове по протокол SSH от команден ред. SecureFX също така поддържа режим на доизтегляне и възстановяване на връзката в случай на нейното прекъсване.

* Поддръжка на SSH2
* Оторизация на ползващия както в интерактивен режим, така и чрез публични ключове (RSA, DSA)
* Разширена поддръжка за X.509 „горещи ключове“
* Поддръжка на SSH2 SFTP, FTP върху SSH2 и FTP чрез SSL (TLS)
* Възможност за работа от команден ред
* Поддръжка на голям брой FTP сървъри под управление на MVS, VMS, NT, Unix и т.н.
* Синхронизация на локална и дистанционна директория
* Всички съединения се разполагат в един прозорец и не натоварват десктопа
* Поддръжка на режим на доизтегляне Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в SecureFX 9.4.0 Final

Официална страница
Изтегли: SecureFX 9.4.0 Final

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало