СЪЗДАВАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

ИЗРАБОТКА И ПОДДРЪЖКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Ние ви помагаме да продавате повече!

Ние ще ви помогнем да създадете свой собствен онлайн магазин, така че да изглежда и работи безупречно на мобилни и настолни устройства. Това ще ви запознае с потенциални бъдещи клиенти и партньори, ще ви покаже вашите продукти и оферти по възможно най-добрия начин и ще помогне на вашите клиенти.

СЪЗДАВАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН - Дигитална агенция Exsen

Какво мога да продавам онлайн?

Можете да продавате всичко, което не е забранено от закона.

Обувки, дрехи, модни аксесоари, техника, предмети за бита, подаръци, компютри, ръчни инструменти, техника, трактори, автомобили, авточасти, тунинг части, климатици и др. Продукт. Всичко, което може да се продава във физически магазин, може да се продава онлайн.

Защо да имате онлайн магазин, когато имате физически магазин?

Онлайн магазинът е инструмент, който ще ви помогне да достигнете до по-голям пазар и да предложите продуктите си на по-широка аудитория. Работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, като предоставя на клиентите необходимата им информация, за да направят поръчка, и приема поръчки от тяхно име. Електронният магазин поддържа и наложен платеж и плащане с карта, както и възможност за рекламации, като е необходимо само да изпратите стоката.

Когато всички затвориха магазините си през 2020 г., но хората, които инвестираха в онлайн магазини, видяха повече продажби, защото пазаруваха онлайн, дори когато не можеха да излязат.

Инвестицията в онлайн магазин винаги е добра идея. Ако вашите конкуренти все още не са създали онлайн магазин, сигурен съм, че обмислят такъв. Не отлагайте и не правете същите грешки, които толкова много други са правили, които не са вярвали в онлайн пазаруването и силата на онлайн продажбите.

Как мога да осигуря продажби в моя онлайн магазин?

Ако в момента продавате, простото влизане онлайн ще увеличи продажбите ви. Ако предлагате уникални артикули като занаяти и предизвиквате голям интерес към тях, определено ще увеличите онлайн продажбите и броя на продажбите.

Независимо дали продавате по-евтини масови/потребителски стоки или по-скъпи първокласни продукти, провеждате по-добри или по-дълги промоции, осигурявате по-добро обслужване на клиентите, възнаграждавате лоялни клиенти и т.н., винаги можете да се откроите от тълпата. конкуренти.n Това изгражда доверието на вашите клиенти.

Можете да помогнете, като намерите потенциални клиенти, популяризирате своя онлайн магазин с реклами и съвети в социалните медии и създадете уникално предложение, което се отличава от конкуренцията.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Ние създаваме проекти по поръчка, създадени специално за вас и вашите нужди. Проект, който ще ви запознае с надежден партньор и ще спечели конкуренцията. Ние сме вашият надежден партньор в създаването на вашия уеб сайт и популяризирането му в социалните мрежи Готови сме да създадем уникален уеб сайт за вашия бизнес, продукт или услуга Заедно ще изградим дългосрочно партньорство и ще подкрепим вашия дигитален успех!

 
Какво правим когато създаваме вашият онлайн магазин?

Визията е това, което грабва вниманието на нашите клиенти, но е и нещо повече. В Exsen създаваме уникални, модерни и чисти проекти, които гледат към бъдещето. Това не само ви запознава с потенциални клиенти и партньори, но и с вашите конкуренти. Заедно постигаме правилния баланс между иновативен, модерен дизайн и „практичен“ дизайн, който клиентите могат лесно да разберат, навигират и използват. Това повишава информираността на клиентите и ускорява процеса на изпълнение, свързване и комуникация с поръчките, което води до увеличаване на броя на поръчките.

 

Днес 84% от посетителите на уебсайтове използват само мобилни устройства. Това означава, че губите много от потенциалните си клиенти, когато посетят сайта ви и открият, че не е оптимизиран за мобилни устройства. Създайте удобно за мобилни устройства, просто и удобно изживяване. Това позволява на клиентите бързо да навигират, да имат достъп до услуги и продукти, да изпълняват поръчки и да се свързват с нас възможно най-бързо и удобно. Чрез мобилно устройство.

 

Правилно „маркираме“ секциите и страниците на вашия сайт, така че да могат да бъдат обходени и разбрани от Google и други търсачки, които обхождат и индексират вашия сайт. Това помага много при индексирането на вашия сайт. С други думи, помага на вашия сайт да стигне до върха по-бързо.

 

Интегрираме всичко необходимо, за да се свържете правилно с профилите на компанията в социалните медии и добавяме персонализирано маркиране към вашия сайт.

Това благоприятно го отличава от фона на социалните мрежи и привлича вниманието на потенциалните клиенти.

По желание създайте фирмени профили във Facebook и Instagram.

Изпращаме сайта ви в Google Search Console. Това помага на Google да разбере вашия сайт, колко страници има, къде се намира, как се осъществява достъп до него и как редовно се обхожда, за да се проверява за ново съдържание. Exsen ви позволява да регистрирате сайта си в Google Search Console безплатно, за да ви помогне да се класирате по-бързо.

 

Google Analytics е друг инструмент на Google, който ви позволява да проследявате посещенията на уебсайта си. От кои държави идват вашите посетители и кой най-често ви намира, като пишете в Google? Това е много важна част, която позволява на уебсайта да измерва ефективността на своето развитие и рекламни кампании във времето. Exsen ви позволява да ви регистрира  безплатен акаунт в Google Analytics и да го интегрира  във вашия сайт, за да ви помогне да проследявате ключови показатели на сайта.

 

Винаги създаваме „брандиран“ персонализиран фирмен имейл адрес (например sales@moyata-firma.com), до който само вие имате достъп.

В зависимост от вашите нужди можете да съставяте корпоративни имейли, за да изглеждате вие ​​и вашите служители професионални и сигурни.

Заявете оферта безплатно сега!