СЪЗДАВАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ

СЪЗДАВАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ

Създаване и поддръжка на уеб сайтове

Представете бизнеса си на клиентите си по възможно най-добрия начин и засенчете всичките си конкуренти!

Ще ви помогнем да създадете свой собствен корпоративен уебсайт, който да ви представя на потенциални бъдещи клиенти и партньори.

Ще ви помогнем да създадете свой собствен корпоративен уебсайт, който да ви представя на потенциални бъдещи клиенти и партньори.

Какво е корпоративен уебсайт или фирмен уебсайт?

Корпоративният сайт е сайт с визитка или сайт с каталог. Целта му е да информира клиентите за продукти, услуги, цени, къде да ги намерят, как да се свържат с тях, работно време и др. Посетителя може да разгледа галерия от снимки на това, което предлагате и къде се намирате, да изпращате заявки през сайта , общуват с вас чрез социалните мрежи и изразяват мнението си чрез рецензии и коментари.

По подразбиране такива сайтове се състоят от поне пет страници: начална страница, фирмен профил, продукти (или услуги), галерия и контакти. Разбира се, всичко зависи от вашия бизнес и колко информация можете да предоставите, за да завършите всички страници. В противен случай може дори да се наложи да създадете допълнителни страници, които категоризират друга допълнителна информация въз основа на това как и какво търсят потребителите, за да ви намерят.

Заедно ще съберем необходимата информация, ще я модифицираме и ще преценим къде точно отговаря на горната скала.
Можете да разчитате на нас!

За кого е тази услуга?

Ако притежавате регистрирана индустрия или предоставяте регистрирана услуга (или производна), тази услуга може да е свързана с вашия бизнес.

За собственици на барове, ресторанти, салони за татуировки, фитнес зали, салони за красота, фирми за климатици, фирми за авточасти, хотели, къщи за гости и заведения за бързо хранене.

Извършвате обучения, консултации, обучение, закупуване на земя, движимо и недвижимо имущество.

СЪЗДАВАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ - Дигитална агенция Exsen

Заявете оферта безплатно сега!