Skip links

SGF 2023: Анонс на John Carpenter’s Toxic Commando

Липсата на тазгодишно издание на Е3 се компенсира сякаш напълно от Summer Game Fest, който започна ударно вчера с камара от анонси. Шоуто на Джоф Кийли събира все повече издатели макар и разбира се най-големите вече да организират свои собствени събития.

Един от първите интересни анонси тук е на кооперативен FPS екшън със зомбита, вдъхновен от филмите от 80-те години на миналия век и по-специално от филмите на великия Джон Карпентър (They Live, Halloween, Escape from New York): John Carpenter’s Toxic Commando.

Видеото по-горе ни дава доста ясна представа за играта с лудия си екшън и пълчища неживи. Виждаме и превозни средства, оборудвани с тежки оръжия и картечници, което винаги е забавно. Създателите на John Carpenter’s Toxic Commando обещават неподправен хумор, екшън и хорър елементи от класики от 80-те, вдъхновени от Карпентър. Не е ясно дали самият той има някакво участие в играта. Това, което знаем за Карпентър, че макар и на 75, той е активен геймър. В края на миналата година той беше споделил за списание Far Out, че за последно е бил вманиачен във Fallout 76, а също така че би желаел да създаде филм по друга негова любима игра – Dead Space.

Що се отнася до сюжета на John Carpenter’s Toxic Commando, то действието ѝ се развива в близкото бъдеще. Провалил се експеримент да се овладее мощта на земното ядро завършва по неописуем начин с освобождаването на бога на утайката. Ужасната сила започва да променя лицето на Земята, превръщайки почвата в шлака, а живите същества в безмозъчни чудовища. Създателят на неуспешния експеримент има план да оправи нещата и за тази цел му трябват обучени наемни убийци, които да спасят положението. Техните услуги обаче се оказват прекалено скъпи и за това е принуден да наеме… токсичните командоси. Вие играете един от тези командоси, като ще е добре да извикате свои приятели да ви помагат.

Играта излиза през следващата година, като скоро ще се проведе и бета, за която може да се регистрирате тук.

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало