Skip links

SGF 2023: Анонс на Star Trek Infinitе

Майсторите на гранд стратегии Paradox Interactive представиха по време на Summer Game Fest 2023 Star Trek: Infinite, игра, на която те ще бъдат издател, а разработчик – Nimble Giant Entertainment (Master of Orion 4X). Играта излиза тази есен.

Действието в Star Trek: Infinite се развива преди тези от Star Trek: The Next Generation и ви позволява да поемете контрола над Обединената федерация на планетите, Ромулската звездна империя, Кардасианския съюз или Клингонската империя. Както Paradox, така и Nimble Giant Entertainment не дават подробности около играта, но със сигурност анонса на гранд стратегия по една от най-обичаните научно-фантастични поредици радва мнозина почитатели на Star Trek.

„За нас е чест да вдъхнем живот на един от най-емблематичните образци в развлекателната индустрия за играчите ни и за всички почитатели на Star Trek. Знаем колко много означава тази поредица за хората от цял свят и работим в тясно сътрудничество с Nimble Giant и Paramount Consumer Products, за да създадем едвна правдива и удовлетворяваща игра, която да отговори на очакванията на всички“, пише в специално изявление по повод анонса на играта изпълнителният директор на Paradox Interactive Фредрик Вестер. Издателят обещава да разкрие повече за Star Trek: Infinite на 16-ти този месец. Датата не е избрана случайно разбира се. Почитателите на известната звездна поредица празнуват всяка година на тази дата Деня на капитан Пикард.

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало