Skip links

SGF 2023: Създателят на Dragon Ball Z представи своя игра

По време на започналия Summer Game Fest 2023 един от най-изненадващите и симпатични анонси дойде от Bandai Namco. Те представиха Sand Land, заглавие, което е дело на създателя на Dragon Ball сериите, зад арт дизайна на игри, като Chrono Trigger, Dragon Quest и др. Акира Торияма.

Sand Land изглежда като страхотно забавление за малки и големи, в което управлявате мънички бойни машини във всякаква форма и вид на фона на пустинен пейзаж. Sand Land се базира на слабо известен комикс на Торияма от 2000 година, скоро след като завършва работата си по Dragon Ball мангата.

„Впуснете се в един пясъчен свят, в който както хора, така и демони страдат от недостига на вода. Играйте като и гледайте Принца дявол, Бийлзъбъб, Шериф Рао и демона Крадец, които се впускат в едно вълнуващо приключение в търсене на Легендарния фонтан, скрит дълбоко в пустинята. Използвайте тактика и въображение, за да разработите танкове и други превозни средства за приключенията ви, използвайки широк набор от комбинации с наличните части. Изградете оперативната си база в един гъмжащ от живот град с помощта на хората, които срещаш по пътя си в пустинята“, гласи анонса на Sand Land.

Sand Land се разработва за платформите на PS4, PS5 и Xbox Series X|S.

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало