Skip links

Slimjet 39.0.5.0 Final

Slimjet е лесен за използване уеб браузър, който ви позволява да сърфирате в Интернет с висока скорост и да управлявате изтеглянето на файлове в безопасна среда. Браузърът разполага с изчерпателен мениджър за изтегляне, гъвкави инструменти за писмен превод и силно адаптивна лента за инструменти.

Slimjet е базиран на Chromium, разполага с прост интерфейс, който прави навигацията удобна. Ще имате възможност да осъществите достъп до даден уеб сайт, като въведете неговия URL адрес в адресната лента или извършите бързо търсене на един от популярните енджини, като въведете заявката в специалното поле.

Slimjet се захранва от същия Blink енджин, използван от Google Chrome и е напълно съвместим с всички разширения и добавки, предназначени за Chrome. Почти всички функции, налични в Chromium са налични и в Slimjet. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Slimjet 39.0.5.0 Final:

  • Fix issue with dedicated search bar.

Официална страница
Изтегли: Slimjet 39.0.5.0 Final за Windows 32-bit (77.8 MB)
Изтегли: Slimjet 39.0.5.0 Final за Windows 64-bit (83.1 MB)
Изтегли: Slimjet 39.0.5.0 Final за Portable Windows 32-bit (76.7 MB)
Изтегли: Slimjet 39.0.5.0 Final за Portable Windows 64-bit (81.9 MB)
Изтегли: Slimjet 39.0.5.0 Final за Linux
Изтегли: Slimjet 39.0.5.0 Final за MacOS (104 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало