Skip links

Слушалките Apple Beats Studio Pro получиха сертифициране от FCC и IMDA

Дългоочакваните слушалки Beats Studio Pro на Apple наскоро получиха сертификат от IMDA в Сингапур. Сертифицирането потвърждава, че предстоящите слушалки, идентифицирани с номер на модела A2924, ще бъдат с ниска мощност, оборудвани с Bluetooth връзка. Слушалките Apple Beats Studio Pro също се появиха във Федералната комисия по комуникациите (FCC).

Слуховете предполагат, че Beats Studio Pro са потенциални наследници на слушалките Beats Studio 3, които бяха представени през 2017 г. Смята се, че новият модел е дело на Apple и Самуел Рос, известният продуктов дизайнер от A- Cold-Wall, който наскоро се присъедини към Beats като главен съветник по дизайн.

Въпреки че се очаква дизайнът на Beats Studio Pro да прилича на дизайна на последните слушалки, говори се за забележителни подобрения по отношение на основните спецификации.

Apple вероятно ще замени чипа W1 в Beats Studio 3 със собствен персонализиран чипсет. Освен това се спекулира, че Beats Studio Pro разполагат с подобрени възможности за активно намаляване на шума и може да въведе режим на прозрачност, който позволява на потребителите да чуят звуците от заобикалящата ги среда. Освен това потребителите могат да се възползват от удобството на функцията „Hey Siri“.

Очаква се тези слушалки да се предлагат в четири цвята – черен, кафяв, тъмносин и слонова кост. Apple също представи своите слушалки Beats Studio Buds+ миналия месец, които могат да се похвалят с привлекателен прозрачен дизайн и са налични в два цвята – черен и бял.


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало