Skip links

Soft Organizer 9.32

Soft Organizer (новото име на Full Uninstall) има основната функция да премахва напълно нежеланите програми от вашия компютър.

Soft Organizer следи всички промени, направени на системата по време на процеса на инсталиране на определено приложение.

Лесно може да научите какви файлове или регистърни записи са били променени по време на инсталирането.

Като използва тези данни, Soft Organizer премахва изцяло приложението, когато му дойде реда.

Тази програма е една от най-добрите за ефективно управление и почистване на регистрите. С нейна помощ ще можете да преглеждате, редактирате и изтривате различни елементи от регистрите, а също така да търсите бързо и ефективно за всички ключове, свързани с дадено приложение.

Ще можете още да търсите и заменяте различни ключове, да използвате вградените приложения за почистване и оптимизиране на регистрите и на твърдите ви дискове и още много недокументирани Windows възможности. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Soft Organizer 9.32:

  • The external application uninstall detection function did not work, as well as other functions that work in the background.
  • After updating with F5, some superfluous non-removable application entries were added to the list.

Официална страница
Изтегли: Soft Organizer 9.32 (19.3 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало