Skip links

Според анализатор, Apple може да повиши цената на iPhone 15 Pro с до $200

Сега, след като приключи WWDC 2023, новата серия iPhone 15 е почти зад ъгъла и макар, че имаше много изтичания на информация за цените на новите модели флагмани на Apple, достоверността на повечето от тях беше под въпрос. Е, ако сте търсили надеждна прогноза за цените на серията, Дан Айвс ви предоставя (до един вид).

Не знаете кой е Дан Айвс? Той е известен анализатор от Wall Street, който е известен с точните си прогнози, и според него се очаква Apple да повиши цените на Pro серията на iPhone 15.

Според него, при Pro моделите потенциално може да се очаква повишение на цените с до 200 долара. Това означава, че iPhone 15 Pro може да се продава за около 1199 долара, докато iPhone 15 Ultra може да струва 1299 долара.

Чрез това той смята, че Apple ще повиши пазарната си капитализация. Той прогнозира, че тя ще нарасне от 2,85 трилиона долара на 3,5-4 трилиона долара през следващите 18-24 месеца.

Въпреки всичко това, трябва да се отнасяте към тази информация с известна доза съмнение. Нищо не е потвърдено, докато Apple не направи официално изявление по отношение на цените на серията, което ще се случи най-рано през септември.


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало