Skip links

Spotify: Хари и Меган са измамници

„Ши**ни измамници“ – така нарече принц Хари и Меган Маркъл Бил Симънс, директор на подкаст иновациите и монетазацията в Spotify, преди това създател на сайта Ringer (придобит от стрийминг гиганта през 2020 г). Коментарът му следва изявлението на херцога и херцогинята на Съсекс, че тяхната компания Archewell прекъсва отношения със Spotify. През 2020-а аудиоплатформата подписа договор с тях на стойност 20 милиона долара. 

Действително, според източници, цитирани от Wall Street Journal, ръководителите на Spotify са останали разочаровани от несвършената работа по договора с принц Хари и Меган Маркъл. Те изразяват недоволство от количеството завършени проекти според споразумението и подчертават, че кралската двойка е обещала повече продукции при преговорите. Бил Симънс, директорът на подкаст иновациите и монетизацията в Spotify, е цитиран като коментира разочарованието си и споменава невъзможността да пусне подкаст с принц Хари и Меган Маркъл.

„Ши**ни измамници“, този подкаст трябваше да пуснем с тях. „Някоя нощ трябва да се напия и да разкажа историята на Zoom разговора, който проведох с Хари, за да му помогна с идеята му за подкаст. Това е една от най-добрите ми истории“, споделя Симънс, цитиран от Variety.


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало