Skip links

Стахелски за Ghost of Tsushima: Това ще е най-„несамурайския“ филм

Sucker Punch и Sony впечатлиха всички, когато преди три години ни представиха Ghost of Tsushima. Самурайското приключение получи признателността на геймърите, спечели и множество награди. Открояваща се със своя красиво нарисуван свят и силен герой, Ghost of Tsushima разказва за монголското нашествие над Япония през погледа на Джин Сакай, който има наглед невъзможна мисия.

Скоро след появата на играта, Sony заговориха за евентуална киноадаптация на Ghost of Tsushima. След известно мълчание, разбрахме, че бъдещия филм вече има режисьор – Чад Стахелски, известен най-вече с поредицата „Джон Уик“.Отново имаше месеци мълчание, но това се промени през тази седмица. В интервю, публикувано вчера на страниците на ComiBookMovie.com, Стахелски говори по различни теми, между които и филма по Ghost of Tsushima. Изглежда, че работата върви в пълен ход и това е чудесна новина. Той разкрива и повече за подхода си към адаптацията. „Обичам Ghost of Tsushima. Обичам света му, историята на Джин Сакай и това, че това е, как да кажа, най-антисамурайски филм, който ще има; заради всичките тези сюжетни линии, темите и самото пътуване на Сакай – прехода от това кой е той и в какво се превръща, в какво хората искат той да се превърне. Всичко това е толкова интересно за мен: историята, персонажите – това определено са неща, които не искам да загубя по какъвто и да е начин“, споделя Стахелски. И изглежда той има по-големи планове за Ghost of Tsushima.

„Тънкостта тук не е, че имаме страхотен материал. Ние знаем, че имаме такъв. Проблемът е по какъв начин да го пренесен за всяка една платформа. Как да направим един два, два часа и половина филм от това? Да е удовлетворяващ и да го оставим с отворен финал, за да го развием по-нататък“.

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало