Skip links

Стана ясна премиерната дата на Marvel’s Spider-Man 2

По време на отминалия PlayStation Showcase, Insomniac Games представиха продължителен геймплей от Marvel’s Spider-Man 2. В публикация в официалния блог на PlayStation по повод представеното видео, Insomniac обещаха скоро да обявят и премиерната дата на играта. Този анонс се случи вчера, когато творческият директор на играта Брайън Интихар се качи на сцената на Summer Game Fest 2023, за да обяви, че Marvel’s Spider-Man 2 излиза на 20.10.2023. Той представи и две нови изображения на главните злодеи в играта – Кравън и Венъм.

Marvel’s Spider-Man 2 е продължение на първата игра от 2018, но в играта ще видим завръщането на Майлс Моралес, звездата от самостоятелното издание Spider-Man: Miles Morales (2020). Тук е разбира се и Питър Паркър.

Играта ще предложи огромен отворен свят (два пъти по-голям от тази в играта от 2018), както и възможността да се прехвърляте свободно от героя на Паркър към Моралес. Marvel’s Spider-Man 2 ще върне също и класическия черен симбиотичен костюм на Паркър. Той ще предложи обогатяване на геймплей механиките и начините за водене на бой на Човека-паяк. Ще получите нови удари и възможности, като специален удар, който прилепя врага към стени и други обекти и такъв, чрез които вдигате във въздуха група неприятели.

„Ние разбираме,че очакванията за симбиотичния костюм са наистина високи и искахме да го направим като нещо специално и различно от това, което сте виждали“, обясни в началото на този месец в интервю за IGN Интихар. „При набора от ходове и действия на Майлс и Паркър става дума до голяма степен за скорост, акробатичност и гъвкавост, докато симбиотът е сила, мощ и агресия“.

Играта излиза за платформата на PlayStation 5.


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало