Skip links

STANDARD Codecs Portable 64-Bit 17.3.4

STANDARD Codecs Portable 64-Bit е безплатен пакет от кодеци и декодери, създаден от известния Shark007. В списъка на комплекта STANDARD Codecs Portable 64-Bit са включени всички необходими кодеци и декодери за работа с аудио и видео, като специално внимание е обърнато на съвместимостта. Инсталирайки STANDARD Codecs Portable 64-Bit, потребителят получава всички необходими компоненти за декодиране на медийни файлове от всякакъв тип.

Тази колекция от кодеци ще ви помогне да гледате филми и да слушате песни на различни формати без никакви проблеми. Този пакет поддържа AMR, MPC, OFR, DIVX, MKA, APE, FLAC, EVO, FLV, M4B, MKV, OGG, OGV, OGM, RMVB и Xvid формати, които могат да бъдат заредени с Windows Media Player. Програмата е много проста за инсталиране и не трябва да се правят някакви специални настройки.

Авторът на STANDARD Codecs Portable 64-Bit твърди, че след инсталирането на този пакет е възможно гледането на всякакви MKV файлове, независимо от плейъра. Кодеците  H264/AVC, hi10p/10bit вече са достъпни за всеки потребител. Програмата е напълно съвместима със системата UAC (User Account Control) на новите операционни системи на Microsoft и усложнения при инсталирането няма. Пакетът гарантира гледането на филми със всякакво кодиране, независимо от инсталирания софтуерен плейър. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: ​STANDARD Codecs Portable 64-Bit 17.3.4 (15.6 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало