Skip links

SyncBreeze 15.2.24

SyncBreeze е бързо, пълнофункционално и надеждно решение за синхронизиране на файлове между две директории, дискове или компютри в мрежа.

SyncBreeze е полезен синхронизиращ сървър, който позволява и извършва синхронизиране на файлове между директории, дискове, мрежови дялове и NAS устройства за съхранение. Sync Breeze Server предоставя множество еднопосочни и двупосочни режими за синхронизация на файлове, периодични възможности за синхронизация на файлове, мулти-синхронизация на файлове в реално време, компресии, които са дефинирани от потребителя команди  и много други.

Поддържа базови еднопосочен и двупосочен режими на синхронизация с опция за създаване на правила, чрез които могат да бъдат изключени избрани типове файлове от процеса

Имате възможност да прегледате всички действия преди каквито и да било файлове да бъдат копирани или изтрити.

С безплатната версия на SyncBreeze не можете да планирате синхронизации, но програмата ви позволява да създавате „преки пътища“ на вашия работен плот (или „клавишни комбинации“), чрез които ще може да стартирате синхронизация само с един клик. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в SyncBreeze 15.2.24

Официална страница
Изтегли: SyncBreeze 15.2.24 за Windows 32-bit (6.38 MB)
Изтегли: SyncBreeze 15.2.24 за Windows 64-bit (6.78 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало