Skip links

Sysinternals Suite 07.06.2023

Sysinternals Suite представлява набор от системни приложения, чиито автор (Марк Русинович) е обединил в един пакет най-известните си и полезни за решаването на проблеми с Windows инструменти. В колекцията от малки програми ще намерите известни на много напреднали или просто интересуващи се потребители инструменти, като Process Explorer – аналог на Task Manager, който дава далеч по детайлна и точна информация от него; Process Monitor – даващ информация в реално време за файловата система, регистрите и работещите процеси; AutoRuns – дава детайлна картина на стартиращите се с Windows процеси; PageDefrag – инструмент, с чиято помощ можете да анализирате степента на фрагментация на пейдж-файла и регистрите и да извършите дефрагментация. Пакетът съдържа още доста програми и всеки може да намери своя системен инструмент в него.

Всички програми са: AccessChk, AccessEnum, AdExplorer, AdRestore, Autologon, Autoruns, BgInfo, CacheSet, ClockRes, Contig, Coreinfo, Ctrl2Cap, DebugView, Desktops, DiskExt, DiskMon, DiskView, Disk Usage (DU), EFSDump, FileMon, Handle, Hex2dec, Junction, LDMDump, ListDLLs, LiveKd, LoadOrder, LogonSessions, NewSid, NTFSInfo, PageDefrag, PendMoves, PortMon, ProcessExplorer, Process Monitor, ProcFeatures, PsExec, PsFile, PsGetSid, PsInfo, PsKill, PsList, PsLoggedOn, PsLogList, PsPasswd, PsService, PsShutdown, PsSuspend, RegDelNull, RegJump, RegMon, RootkitRevealer, SDelete, ShareEnum, ShellRunas, SigCheck, Streams, Strings, Sync, TCPView, VolumeID, WhoIs, WinObj, ZoomIt

Програмите не се нуждаят от инсталация и могат направо да бъдат стартирани и използвани. Но преди това трябва да се разопаковат в обща папка. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли:  Sysinternals Suite 07.06.2023 (45.6 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало