Skip links

Три прахосмукачки ILIFE за ефективно почистване

Домашната прахосмукачка трябва да е удобна и ефективна, като ILIFE H50

Каква да бъде прахосмукачката за дома – ръчна или роботизирана? И двете опции имат своите предимства. Изборът е въпрос на лично предпочитание и, разбира се, на цена. Представяме ви три модела с бранда ILIFE, които се предлагат в момента на цени с отстъпка в онлайн магазина Geekbuying.

Ще разгледаме най-напред роботизираната прахосмукачка ILIFE V7s Plus. Този модел има редица достойнства – съчетава сухо и мокро почистване, има издръжлива батерия за продължителна работа, голяма кутия за боклука и голям резервоар за водата, интелигентна система за разпръскване на водата и няколко режима на почистване.

Роботът ILIFE V7s Plus е пъргав, ефективен и достъпен като цена

Батерията с капацитет 2600 mAh поддържа работата на робота в продължение на 120 минути при автоматичен режим, което означава, че V7Plus е способен да почисти голяма площ без презареждане.

Големи са също резервоарът за вода и кутията за събиране на боклука – те са с обем от 300 мл и благодарение на това ще ви се налага по-рядко да прекъсвате почистването, за да изпразните боклука или да долеете вода.

Смарт технология предпазва ILIFE V7s Plus от препятствия и сблъсъци

В допълнение, роботът използва умна i-drop технология за разпръскване на водата. Когато не се движи, V7 Plus прекъсва подаването на вода, като така предотвратява недопустимо намокряне на настилката под него. Предвидена е и умна технология, която издава аларма, ако кутията за боклука е поставена неправилно, за да предпази повреда на уреда.

Можетe да купите робота тук: ILIFE V7s Plus Robot Vacuum Cleaner – за €74,6 с купон за отстъпка 7HBNV7S и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.


Ако пък търсите ръчна прахосмукачка, може да разгледате модела ILIFE H50, който ще ви спести неудобството на кабелите, тъй като е безжичен. Освен това тази прахосмукачка е лека и с ерогономичен дизайн, за да не усещате напрежение и умора на китката.

ILIFE H50 се справя с всякакъв боклук на различни настилки

За тази прахосмукачка можем да изтъкнем голямата кофа за боклук с обем от 1,2 л, или два пъти повече отколкото предлагат конкурентни модели от същия клас. На практика, това означава, че ще ползвате уреда много по-дълго време, преди да ви се наложи с едно натискане на бутон да изпразните кофата с боклук.

По отношение на производителността, ILIFE H50 е мощна, предвид ниския ценови клас, в който се намира. Тя има всмукателна мощност 7 KPa в стандартен режим и 10 KPa в максимален, за да погълне безпроблемно всякакви боклуци от пода – прах, косми, остатъци от храна и др.

ILIFE H50 може да се използва за чистете на пода, мебелите и дори на компютрите

Особеност на модела е наличието на предни LED светлини, които ще са ви от голяма полза, когато почиствате по-трудно достъпни, тъмни места – под диваните и леглата, например.

H50 е издръжлива прахосмукачка. Батерията с капацитет 2200 mAh осигурява работа на уреда в продължение на 40 минути, а това е достатъчно за почистване на площ от около 200 кв. метра.

Можете да купитe модела тук: ILIFE H50 Cordless Handheld Vacuum Cleaner – за €65 с купон за отстъпка 7QL63CU и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.


Ако се нуждаете от по-мощна ръчна прахосмукачка и сте склонни да платите повече, тогава за вас е моделът EASINE by ILIFE G80.Тази безжична прахосмукачка има всмукателна мощност 22 KPa, за да се справи и с най-упоритите боклуци по пода.

EASINE by ILIFE G80 е доста производителна – има всмукателна мощност 22 KPa

Много практична е въртящата се странична четка – с нея може да почистите ефективно ъгли и ръбове на стени и мебели. Нещо повече, почистващата глава на G80 се завърта на до 270 градуса, а рамото може да се разположи почти плоско на 180 градуса, за да ви е удобно да почистите и най-трудните места в жилището.

Въртящата се странична четка на EASINE by ILIFE G80 обира боклука по ъглите и ръбовете

В случай, че четката се оплете с косми и други боклуци, G80 ще сигнализира за това на LED дисплея, където се показват също заряда на батерията и режима на почистване.

Батерията с капацитет 2900 mAh ще ви осигури 45 минути за почистване в нормален режим, което изглежда напълно достатъчно за голям апартамент или етаж от къща.

Почистващата глава на EASINE by ILIFE G80 може да се завърти на до 270 градуса

G80 е оборудвана с 4-степенна филтрираща система за максимална ефективност при почистване. Не на последно място, този уред може да се съхранява по два начина – закачен удобно на стената или да стои на пода.

EASINE by ILIFE G80 е многофункционална – почиства всичко в жилището

Можете да купите прахосмукачката тук: EASINE by ILIFE G80 Cordless Handheld Vacuum Cleaner – за €99 с купон за отстъпка ILIFEG80EASINE и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало