Skip links

TurboFTP 6.99 Build 1340

TurboFTP e програма за споделяне на файлове между вашия компютър и даден FTP сървър. Отличава се с висока скорост на трансфер, разбираем интерфейс и висока степен на сигурност при споделянето на файловете.

TurboFTP има възможности за изпълнение на предварително поставени задачи, автоматично следене и качване на нови файлове в дадена локална папка, синхронизация на локалните и сървърните директории. Поддържа Secure FTP трансфер на файлове, компресиране на данните в реално време чрез MODE-Z, както и извличане и създаване на архиви в Zip, GZip и Tar формати.

TurboFTP позволява бързо и удобно прехвърляне на файлове от локалния компютър на FTP сървър.

TurboFTP предоставя познатия интерфейс с два прозореца, съответно за локалната и отдалечената машина.

Програмата осигурява стандартен набор от функции за FTP трансфер. Налице са възможности за създаване/изтриване/преименуване на папки и файлове, поддръжка на опашки и вградени филтри.

TurboFTP поддържа също drag&drop, мониторинг на буфера за обмен, адресна книга и други функции. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в TurboFTP 6.99 Build 1340:

[+] Added -t command-line option (followed immediately by the task ID) for Sync Service to run a specified task as command line, e.g. called by Windows Task Scheduler.
[+] Improved efficiency of task run routine and reduce potential delay of starting tasks.
[+] Added backup and auto recovery mechanism to reduce likelihood of curruption of schedule configuration file, e.g. in case of a power outage.
[-] Second level repetition in Scheduled Task not working.

Официална страница
Изтегли: TurboFTP 6.99 Build 1340 (10.2 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало