Skip links

Ubisoft ще представи все още неанонсирана игра по време на Forward 2023

Изключително разочароващо е, че беше отменено тазгодишното издание на Е3, но лятото ще е богато на други гейм събития, като голяма част от тях ще са организирани от самите издатели. Едно от тези събития, което без съмнение мнозина от вас очакват е Ubisoft Forward, което ще ще се проведе на 12-ти този месец в Лос Анджелис. Вече знаем горе-долу какво ще бъде показано на Forward 2023, но освен това Ubisoft ще представят и все още неанонсирана игра, предава Rock, Paper, Shotgun.

Тази седмица френското студио представи видео с някои от анонсите, които ще бъдат направени по време на Ubisoft Forward 2023. Видеото представя Avatar: Frontiers of Pandora, Assassin’s Creed Mirage, The Crew Motorfest – всички те са потвърдени за представяне, но вероятно ще има и още. Видеото завършва с кадър на нещо, което изглежда като позлатена повърхност, а жената от видеото мъжа до себе си: „Коя е тази игра?“.

Видеото не ни подсказва другите игри, които ще се представят. Като например другите заглавия от света на Assassin’s Creed, които чакаме, както и евентуални новини, свързани с игри, като Rainbow Six Siege и The Division. За Skull & Bones или даже за продължението на Beyond Good and Evil да не говорим. Най-вероятно е те да не бъдат включени въобще.

Ubisoft не преживява най-добрите си времена в момента. Студиото не е издавало нова игра от излизането на Assassin’s Creed Valhalla (2020) и в един от последните финансови отчети описа едно недобро състояние. Компанията търпи сериозно забавяне в ръста на печалбите, което е принудило Ubisoft да отпише няколко подготвяни от тях проекта. Освен това се очаква да последва нова „метла“ в офисите на студиото, като изпълнителният директор на Ubisoft Ив Гийемо призова служителите на студиото да се трудят повече – нещо, което очаквано беше посрещнато с неодобрение от мнозина.

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало