Skip links

UnHackMe 14.98.2023.0613 Final

UnHackMe е не особено популярна но съвсем не лоша антивирусна програма за откриване и ефективно премахване на троянски коне от ново поколение, които използват технологията руткит. Интерфейсът е удобен, налице са всички необходими настройки.

Руткитът е програма, която хакерите използват, за да маскират своите инвазии и да получат администраторски достъп до компютрите на жертвите. Атакуващият инсталира руткита чрез потребителско действие, като използва уязвимости или чрез кракване на парола.

UnHackMe открива и премахва руткит програмите, които умело заличават всички следи от пребиваването си в компютъра, което не винаги се отдава на традиционните антивирусни програми. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в UnHackMe 14.98.2023.0613 Final

  1. Improved Malware Scanning Engine.
  2. Improved the Dark skin.
  3. Fixed: AD.CAPTCHATOTAL.LM.R.APPSPOT.COM, AD.DKEIE.CO.IN, AD.NEWS-PIHUSA.COM, AD.MARRIBLED.COM, AD.NEWS-DUDAFA.COM, AD.HETAPUGS.COM, AD.GTUVYU.COM, AD.BEPARTOUKF.AUTOS, AD.CAMMOUNS.COM, AD.BESTSEARCH.AI, AD.DEVIFYIN.COM, AD.PLUGINSD.JS, AD.NEWS-MEZIHI.COM, AD.RUNAPOL.XYZ, AD.FULBE-WHS.COM, AD.ONLINEUSERDEFENDER.COM, AD.YUORE.CLICK, AD.NEWS-PEWUCE.COM, AD.DJPJWF.COM, AD.UGHTSUSTACHEDS.COM, AD.ORATEFINAUKNCEIWO.COM, AD.UGHTSUSTACHEDS.COM, AD.NOOMIGOOMINI.COM.
  4. Fixed small bugs.
  5. Updated: AV databases.

Официална страница
Изтегли: UnHackMe 14.98.2023.0613 Final (43.5 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало