Skip links

В EVE Online вече може да се използва Excel (видео)

EVE Online, една от най-старите компютърни мултиплейър игри, е създадена преди 20 години от компанията разработчик CCP Games. Оттогава насам MMO играта стана известна с масивните си космически битки, като понякога на един сървър се събират над 12 000 кораба. EVE Online е известна и със сложната си икономика в играта, чиито изчисления изискват висока степен на автоматизация.

CCP Games представи официално допълнение към Excel, създадено в сътрудничество с екипа на Microsoft, специално предназначено за работа с икономическите показатели на EVE Online:

„С достъпа до данните на играта и пълната интеграция с Excel тази мощна добавка опростява вземането на решения и ги прави достъпни за всички без каквито и да било познания по програмиране. С този инструмент в арсенала си геймърите могат да се въоръжат с необходимата информация и знания, за да управляват войните на първа линия, да увеличат максимално печалбите си и да постигнат междузвездно господство“.

Плъгинът позволява на персонажите и акаунтите в EVE Online да се извеждат в Excel таблица за проучване, с достъп до информацията за активите, тяхната стойност и местоположение, историята на поръчките, пазарната цена на елементите и т.н.

Геймърите могат да създават отчети, графики и диаграми, за да анализират действията си, да вземат по-добри решения и да постигат целите си по-бързо.

CCP Games отбелязва, че добавката на EVE Online за Microsoft Excel изравнява възможностите на играчите, тъй като вече не се нуждаят от познания по програмиране или инструменти на трети страни, за да имат достъп до цялата тази информация.


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало