Skip links

Видеокаст: Андрю Кийн и как технологиите разбиха световния ред

Предприемачът, автор на книги и водещ на шоуто Keen On в Digitalk the Podcast.

Андрю Кийн е автор на множество книги, сред които How to Fix the Future, The Internet is Not the Answer и The Cult of the Amateur

 

Ако ви се струва, че технологиите се развиват по-бързо, отколкото човешкото възприятие за тях и влиянието им, не сте сами. През после

дните над 15 години Андрю Кийн – предприемач, писател и водещ на шоуто Keen On, следи как една много малка прослойка от населението (най-често с адрес в щата Калифорния) променя света, без особено да се интересува от последствията от това дали останалата част от света е готова за ефекта от всяка нова технология.

Андрю Кийн е гост в новия епизод на подкаста Digitalk, като участва от дома си в Сан Франциско. Той ще бъде и главен лектор на тазгодишното издание на едноименната конференция, която ще се проведе на 18 май в Sofia Event Center. Кийн ще присъства на живо на събитието. Повече информация и билети можете да откриете на сайта на конференцията Digitalk.

В подкаста Кийн говори за отражението на най-новите технологии, като изкуствения интелект, върху световния ред, защо смята, че сегашната система на управление на света е счупена и защо все още няма от какво да бъде заменена. Епизодът на английски можете да гледате в YouTube:

Или да слушате в аудио формат, достъпен и в Spotify, Apple Music и Soundcloud:

 

Източник

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало