Skip links

X-Mouse Button Control 2.20.5

X-Mouse Button Control е удобна програма за преназначаване бутоните на компютърната мишка. X-Mouse Button Control дава възможност за използване на няколко профила с настройки, като превключването между тях става с помощта на горещи клавиши, както и при преместване на курсора в точно определен програмен прозорец. Тази функционалност на X-Mouse Button Control навярно ще се хареса на геймърите при игри, в които не се поддържат допълнителни бутони за мишките.

X-Mouse Button Control поддържа специален режим за левичари, при който някои бутони променят местата си. Възможно е записването на макроси, с помощта на които се стартират различни програми, възможно е регулирането силата на звука, заснемането на скрийншоти и още много други. Тези възможности са ценни за геймърите, понеже с натискането само на едни бутон е възможно задействането на верига от събития и действия, която може да даде сериозно преимущество пред другите играчи.

На практика, с помощта на X-Mouse Button Control е възможно автоматизирането на почти всички процеси в компютъра, без да се налага използването на скъпа мишка с много бутони – достатъчно е стандартна с пет бутона. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в X-Mouse Button Control 2.20.5

Официална страница
Изтегли: X-Mouse Button Control 2.20.5 (2.91 MB)

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало