Skip links

Xiaomi MIX Flip и MIX Fold 4 може да бъдат пуснати през 2024 г

Съобщава се, че Xiaomi работи върху два нови сгъваеми модела смартфони, които е планирано да бъдат пуснати през следващата година. От двата телефона, единият ще бъде част от съществуващата гама MIX Fold, докато другият ще е първият флип-телефон, който ще се казва MIX Flip.

Новината идва от известния информатор Digital Chat Station, който сподели информацията в Weibo (китайски сайт за микроблогинг). Инсайдерът намеква, че китайският технологичен гигант ще пусне първия си Flip телефон някъде през 2024 г. Освен това, марката очевидно планира да пусне и модел MIX Fold 4 през следващата година.

Има слухове, че Xiaomi MIX Fold 3 също е в процес на разработка с възможно пускане тази година някъде между юли или август. Но последните информационни течове съобщават, че MIX Flip може да е с номера N17 и N18. И двата модела ще бъдат пуснати на пазара през 2024 г. и в основата им стоят процесорите Qualcomm Snapdragon.

Въпреки че точният чипсет все още не е известен, Digital Chat Station твърди, че той ще бъде от флагманската серия Snapdragon 8, която предлага най-високата производителност. Имайте предвид, че това е само непотвърдена информация, така че я приемете с доза скептицизъм. Следете ни, тъй като ще предоставим актуални новини, когато се появят повече подробности относно анонса на двата предстоящи сгъваеми смартфони.


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало