Skip links

Задава ли се нов Wolfenstein?

Преди две години шведското студио MachineGames изненадаха всички почитатели на приключенския жанр с анонса си, че започват работа по игра от света на „Индиана Джоунс“. Вземайки предвид работата на студиото с Wolfenstein сериите, то мнозина са сигурни, че се задава нещо специално. За съжаление от анонса на играта не сме чули нищо за нея или създателите ѝ, освен, че вече са собственост на Microsoft след придобиване на Zenimax. В края на миналата седмица обаче се завъртя интересна информация в Мрежата.

Хората от Tech4gamers са се натъкнали на наскоро публикувана обява за работа в сайта на MachineGames, подсказваща, че студиото може би работи по Wolfenstein 3. За нова игра от сериите MachineGames заговориха още през 2018, но оттогава имаме единствено мълчание по темата от тяхна страна. От тогава е и последната засега игра от сериите – страничния проект Youngblood.

В обявата, публикувана от студиото се заявява, че се търси човек за ролята на старши аниматор, който да се отличава със страст за правенето на видеоигри, особено на имерсивни игри с перспектива от първо лице на камерата. В допълнение е записано, че въпросният разработчик трябва да познава добре другите заглавия на MachineGames. Tech4gamers коментират, че обявата едва ли се отнася за играта по „Индиана Джоунс“, тъй като типа игри, в които се поставя акцент над изследването на средата и обширни пейзажи, каквато ще е тази игра най-вероятно, не са с перспектива от първо лице. Освен това е допълнено, че въпросният аниматор трябва да има опит в дизайна на четирикраки същества, което на свой ред провокира медията да направи препратка към „панцерхрътките“.

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!


source

This website uses cookies to improve your web experience.
Начало